Äntligen också i Sverige!
Webbdesign integrerad med feng shui!

Innebär hemsidor med business feng shui!

Feng shui används i detta syfte i Asien, England och i USA.

STARTSIDA

AKTUELLT

VARUMÄRKE
BA88 MODERN DESIGN

BA88 AKADEMIN
KURSER
UTBILDNINGAR

SOMMARRETREAT
ANMÄLAN

BA SCANDINAVIAN
SCHOOL
OF FENG SHUI

BA88 WEBBDESIGN

MEDIAL VÄGLEDNING

BA88 DESIGN

ENERGIMÅLNINGAR

ANBAS FÖRLAG

Vill Du att affärerna ska gå bättre? Har Du någonsin funderat på om kassaapparaten står på rätt plats? Kassaapparatens placering kan bli riktmärket för ebb eller flod i Dina affärer.
Har Du svårt att få Dina medarbetare att stanna kvar? Eller att känna sig motiverade i sitt arbete? Bli det mycket övertid? Har Du många gånger svårt att gå hem från Ditt arbete?
Med lite ändringar i arbetsplatsens rum kan både motivationen och kreerande ta sin absoluta start.
Soffan i Ditt vardagsrum kanske avgör om Du vill hem för att läsa Din favoritbok eller om Dina vänner ringer och vill besöka Dig för att det är så roligt hemma hos Dig utan att något extra har gjorts.
Det är energiflöde som påverkar oss på ett mycket behagligt eller minde trevligt sätt.

Feng shui är nyckel som kan återställa/skapa balansen i din omgivning.
Just nu, frågar du förmodligen dig själv -
vad har allt detta med webbdesign att göra?
Men ...
Webbdesign påverkar din känslostämning lika stark som din omgivning.
Om du har använt internet för ett tag, jag är säker att du har upplevt det själv. Jag har sett webbplatser där flödet var helt fel eller färgschemat gjorde det svårt att läsa innehållet. Ingenting är mer frustrerande än att gå till en webbplats för att hitta ett svar, och inte kunna hitta det eftersom webbplatsens utformning inte är vettigt eller sidans energi är för låg för att man ska "orka" navigera.

Det finns ett antal saker som påverkar webbdesign och detta bör man överväga medan den byggs. Med tanke på dessa faktorer kan det bli skillnad mellan en webbplats som gör att besökare blir kunder och en som irriterar människor. Precis som gäster i ditt hem, om din hemsidans besökare känner sig bekväm, då kommer dem att vilja göra affärer med dig.
Vi vet att designen inte är det viktigaste faktor men webbdesign spelar en stor roll för att få verksamheten blomstra. Detta gör om en besökare kommer tillbaka till webbplats eller aldrig vill komma tillbaka.
BA88Webbdesign introducerar i Sverige
hemsidor med feng shui principer.
Vad innebär detta?
Vi är en hjälpresurs för webbdesigners och specialiserar oss inom webbdesign rådgivning. Vi analyserar företagets energi och lämnar förslag vilka faktorer som ska man ta med när webbplats byggs t.ex. typsnitt, färg/färgernas kombination, form, webbplatsens layout m.m. Genom detta webbplatsen aktiveras och energi höjs på ett väldigt subtil sätt. Vi samarbetar med duktiga webbdesigners och specialiserar oss för att skapa helt unika sidor från grunden.
Vi hjälper dig gärna med alla typer av internetmarknadsföring
enligt feng shui principer.
Ingen kund är för liten eller för stor för BA88webbdesign.

|| Mobil: 070 715 58 38 | epost: info@ba88.se

All of Life Comes to You With Ease and Joy and Glory
Hemsidor med feng shui